dimecres, 29 de juny del 2016

QUIN DIA MÉS INTERESSANT!!!!!!!

Un nou dia en el SUMMER SCHOOL Teresianes!
Els nens i nenes de Primària hem començat el matí treballant el vocabulari d'una recepta que té molt bona pinta!! Un "Homemade Ice-cream". Primer hem vist el vídeo sencer per tenir una idea de què va la recepta. Després hem treballat el vocabulari que sortia per tal d'entendre-ho tot millor i finalment ens hem fet un pictograma amb els ingredients i els seus dibuixos. Aquí us deixem el link per si ho voleu fer a casa: 
https://www.youtube.com/watch?v=7TiMhu7nDdU

Realment té molt bona pinta aquest gelat!!!!! Ja ens explicareu si ho feu a casa!!!! 
Els nens i nenes de Cicle Superior han fet una feina molt i molt important per aquest SUMMER SCHOOL: Han començat a traduir el Menú diari en anglès! Hem après moltes paraules noves de vocabulari. Ja podem anar a qualsevol país i demanar un bon dinar a un restaurant! 













Després de veure la recepta i traduir el menú, ens ha agafat una mica de gana i hem decidit fer els  nostres pastissos de galetes i pa de motlle típics del Casal!! Un cop els hem acabat de fer els hem portat a la cuina per tenir-los ben fresquets per demà!
Quan hem acabat hem menjat el què ha sobrat!









Com que havíem menjat molt necessitàvem una mica d'esport...
Uns hem fet diversos jocs (terra, mar i aire i un triangular de futbol) i altres hem ballat una mica de Zumba! 









El matí pels nens i nenes d'Infantil també ha sigut molt interessant! Hem acabat de fer les Routines però aquest cop fent servir diverses cançons i jocs per què se'ns quedessin millor els conceptes.











Per la tarda Infantil ha treballat per racons i Primària ha acabat l'horari gegant que va començar ahir i l'hem penjat!!!! 















QUANTES COSES AVUI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HA SIGUT UN DIA PLE D'ACTIVITAT!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada