dilluns, 22 de juny del 2015

Summer School 2015, Welcome!!

Ha començat l'aventura d'aquest estiu!!
El primer dia sencer d'estiu enguany ha estat el primer dia del Summer School!
A les 9 s'han obert les portes a 5 setmanes de diversió, aigua, jocs i color... molt color! Això ens ho recordava el gran mural penjat a l'entrada que es va fer per realitzar l'anunci del casal d'enguany.



Ens hem dividit per cicles per presentar el Summer School. A Primària iniciem The fruits week i a Infantil Enjoy the Summer School.

A Infantil hem aprés les basic words per comunicar-nos en anglès: stand up, sit down, ... després hem fet els water games i un cop remullats tots a dinar.



 


A Primària, després de conéixer algunes fruites en anglès, hem alternat activitats en anglès i esport. Avui li ha tocat el torn al pitxi: pomes contra peres. Quines corredisses per arribar a les bases!
Després els fantàstics water games han tingut la seva primera edició fent dos grups per veure qui es mullava menys: els cubells taronges i grocs eren els cítrics (taronges i llimones, i els blaus i verds eren les pomes i peres. Aquestes últimes han conseguit el control de la manguera, avui!







 


Abans de menjar una bona fruita, l'has de rentar!! Veieu el procés en tres passos:




Per la tarda Infantil hem jugat a la guarderia, hem repassat les paraules i les hem resseguit. Els de Primària, en el temps dels workshops hem fet els cartells en anglès, un gran Timetable amb l'horari bàsic i hem estampat pomes i kiwis en el cartell dedicat a The Fruits week.


 





Fantàstic primer dia! Fins demà!!



Do you want some water?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada