dilluns, 27 de juny del 2016

SETMANA DE LA CUINA

Comencem la setmana amb una temàtica que ens agrada molt a tots!!!! LA CUINA!!!!!!
I per començar bé només arribar hem agafat les nostres motxilles i ens hem pujat a l'autocar!
Uns hem marxat al CosmoCaixa a fer uns tallers, uns altres a la fàbrica de la ColaCao i uns altres ens tocarà demà marxar.

Els nens i nens de Primària ens hem dividit en dos grups: uns ens hem quedat a l'escola i els altres hem marxat a la fàbrica de la ColaCao.
Els que ens hem quedat hem treballat el vocabulari relacionat amb la cuina a través de diferents dinàmiques... I després a l'estona d'esport hem fet dos equips i hem jugat diversos jocs. Finalment, hem acabat el matí amb una bona remullada per refrescar-nos.





 Per cert! Com cada matí hem regat l'hort!! Avui hem posat molta i molta aigua que després del cap de setmana i amb la calor que feia teniem les plantes una mica pansidetes!!!



Els que hem marxat ens ho hem passat molt i molt bé!!!!! Hem fet una visita per la fàbrica de la Colacao i en acabar ens han donat d'esmorzar! Mmmmmmmmmmm!!!!!! Què bo que estava tot!!!!!!
Mireu les fotos! Quines cares de felicitat que teniem eh? No hi ha res com un colacao amb unes galetes, nocilla... per començar amb energies la setmana!!!




Els nens i nenes d'Infantil hem marxat tots al Caixa Forum a fer uns tallers. Uns hem anat al taller "Una festa a la cuina" i uns altres hem anat al taller " Dins i fora". 
En el taller "Una festa a la cuina" hem hagut d'investigar l'origen d'un pastís d'aniversari que va aparèixer dins d'un armari. Per fer-ho hem posat una "banda sonora" fent servir instruments de cuina com paelles, coberts, cassoles... i tota mena d'instruments "musicoculinaris". Finalment hem fet el nostre propi tambor com a record! 
Els nens i nenes que hem fet el taller de "Dins i fora" a partir de l'experimentació i jugant hem après a relacionar-nos i percebre l'espai que ens envolta. Hem fet dos equips: els blancs i els negres i a través diverses proves d'un joc de pistes hem aconseguit punts. Hem vist l'estructura d'un edifici per dins i per fora des del punt de vista d'un arquitecte! Ha sigut molt divertit i hem après molt!















































A la tarda els nens i nenes d'Infantil hem fet un mural molt divertit per donar la benvinguda al nostre SUMMER SCHOOL.
Els nens i nenes de Primària hem fet el primer dia de natació al EUROPOLIS!!!! Ha sigut una tarda molt divertida i refrescant!!!!!!!!!!!!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada