dimarts, 28 de juny del 2016

SOM MASTERCHEF I AVENTURERS

Continuem la setmana de la cuina amb la segona part de la visita a la Cola Cao dels nens i nenes de Primària! Teníem moltes ganes ja que els nostres companys d'ahir van venir molt contents i... tips!!!! 
Quina bona olor i quantes coses interessants hem après! 
Sabíeu que el Colacao clàssic només es consumeix a Espanya? A la resta de països només consumeixen el Colacao instantani! Què curiós!! 
Hem visitat tota la fàbrica i finalment... A ESMORZAR!!!Mmmmmmm!!! Teníen raó els nostres companys! Estava tot boníssim!!! 
Ens han cuidat molt bé!! I els regals que ens han fet ens han fet molta il·lusió!! I tenint en compte que estem a la setmana de la cuina ens ha anat molt bé aquest kit de Masterchef tan "xulo"!!!! Moltes gràcies!!!! Tornarem aviat!!!!!! 






























Els que ens hem quedat aquí hem treballat. com ahir els nostres companys, el vocabulari relacionat amb el menjar i la cuina en anglès!! 



Els nens i nenes d'Infantil avui ens hem quedat a l'escola i hem treballat el vocabulari de les ROUTINES  i hem fet diveresos jocs i ens ho passat molt i molt bé treballant per equips. Finalment hem fet una merescuda... REMULLADA!!! Avui hem traslladat les piscines i així hem estat més amples!!! Què bé ens ho hem passat!!!!!!

A la tarda hem fet una estona de Psicomotricitat amb diferents circuits i proves!! Som tots uns aventurers i uns valents! Hem superat tots els obstacles!!!!






























La tarda a Primària l'hem dedicat a fer entre tots un horari ben gran on surt cada franja del dia en anglès i quan el tinguem acabat el penjarem en un lloc molt visible.
Cada franja és d'un color. D'aquesta manera és més fàcil identificar què toca a cada moment. Ens hem emportat la còpia en petit d'aquest horari gegant que estem fent entre tots.










 Us continuem informant demà!! NO DEIXEU DE MIRAR EL BLOG!!! :)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada