dimarts, 15 de juliol del 2014

Dinem pizza!!

Entre el mar i les sensacions, avui ha triomfat la pizza. Però comencem pel principi.

Els de Primària avancem dins THE SEA WEEK amb una gimcana esportiva (hoquei, bàsquet, futbol i limbo... tot i que alguns hem fet salt d'alçada...) i un gran joc en anglès per trobar per grups les paraules amagades i escrites en quatre temàtiques diferents (actions, animals, food and clothes) pels nens de Cicle Inicial. Els de Mitjà i Superior les hem hagut de trobar i guanyava el grup que trobava primer les targetes de la seva temàtica.











I després cap al MAR, els water games cada cop són més espectaculars. Mireu les primeres fotos, això és el què passa quan la càmera es despista:




 

Els d'infantil hem seguit la SENSATIONS & FEELINGS WEEK aprenent una cançó sobre els 5 sentits, després hem viscut en directe les sensacions de l'aigua, el fred, barreja de nervis, alegria, sorpresa... tot barrejat en els water games.








 


I la gran estrella del dinar d'avui, tot i que cada dia dinem bé i alguns repetim algun plat, ha estat LA PIZZA. Aquí sí que s'han barrejat emocions i alguns ens hem hagut d'autocontrolar el què podíem menjar.



Per la tarda els d'Infantil ens hem relaxat i hem tornat a escoltar el conte del CUC però només en anglès. Després n'hem fet un dibuix.







Els de Primària hem acabat les creacions sobre el mar, veritables obres d'art. Han quedat amb uns colors ben vistosos i hem utilitzat diferents tècniques per pintar-los, ja que cada grup autònomament ha decidit com fer-ho.



 

 Fins demà!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada