dimarts, 8 de juliol del 2014

Sunny day

La vida està plena de contrastos i avui podem dir que ha estat totalment diferent d'ahir. Amb el dia assoleiat, les activitats del Summer School han seguit el seu horari. 
Els de Primària han conegut la història de l'origen del futbolí i n'han creat un d'humà. També han emulat les típiques persecussions dels dibuixos animats creant tres grups que tenien una base i s'agafaven entre ells. També es podia còrrer a salvar els companys que estaven presos.





Paral·lelament, dins la HOLLYWOOD WEEK, un grup ha escoltat english tales (els contes de tota la vida) per fer un concurs demà i l'altre grup n'han creat de nous construint frases amb sentit utilitzant els daus de colors: el verd indicava les accions, el blau els adjectius i el taronja els complements. 




I després el moment més èpic de moltes pel·lícules de pirates: batalla naval. No teníem barques per si moltes municions i sobretot aigua! 




 
Els d'Infantil també hem gaudit dels water games, després de jugar i conèixer més colors durant el matí. 




Després de dinar els de Primària ens hem dividit en tres grups per assajar obres de teatre en anglès: Cinderella, Puss in boots i The tortoise and the hare. Avui ens hem repartit el text i treballat el diàleg.



I els d'Infantil dins la COLORS WEEK hem creat la nostra pròpia plastilina fent un barreja de farina, aigua, oli i sal. Han sortit unes bones quantitats per poder jugar a casa, a més a més, la podrem tenyir de diferents colors!









See you tomorrow!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada