dimarts, 1 de juliol del 2014

Primària va al CaixaForum


Tot i que el dia s'ha aixecat molt fosc i amb ganes de ploure, quan hem arribat al CaixaForum ha sortit un Sol esplèndid. En aquest segon dia de la FASHION WEEK ens hem volgut endinsar en dues maneres de redecorar els nostres entorns. Els de Cicle Inicial han visitat l'exposició Sorolla, el color del mar i han descobert com aquest pintor jugava amb els colors del mar, la llum i el moviment de les onades.
Els de cicle Mitjà i Superior han investigat què era abans l'edifici modernista del CaixaForum, perquè té moltes finestres tapades i com s'ha reconvertit la fàbrica CasaRamona.



 



I després de les visites ha arribat el moment de fer els tallers. Els grans hem hagut de pensar, dissenyar i construir una escola i un centre cultural (amb les seves plantes, habitacions, distribuint espais). Els petits hem realitzat dos grups per crear amb diferents teles un mar de tempesta i un mar en calma. Després ens hem posat al mig del mar i ens han fet una foto àrea, que quedarà dins l'exposició!!




 
 I ara al mar:


On és la càmera?

I les fotos àrees que hem rebut:


 

 I per la tarda hem realitzat el segon fashion workshop creant un cartellet per penjar a la porta amb un missatge en anglès, perquè qui s'acosti a l'habitació sàpiga si pot entrar o no. Mireu-ne alguns dels resultats:

 
 
 

Fins demà!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada