dijous, 2 de juliol del 2015

Danone & Cacaolat

El títol sembla la publicitat d'un bon esmorzar o berenar... però el que us volem explicar avui és que hem anat a descobrir la diferent gama de colors que tenen aquests aliments.


Així que dins The Colors Week els de cicle inicial hem anat a visitar la fàbrica DANONE i els de 3r fins a 6è, ens hem desplaçat fins la CACAOLAT.


A la fàbrica DANONE hi hem arribat ben d'hora. Primer ens han passat un vídeo on ens explicaven l'origen del primer iogurt Danone i la seva evolució en el temps. I com els envasos han anat canviant: de ceràmica van passar al vidre i ara al plàstic.
Seguidament ens han presentat els dos bacteris gràcies als quals es fan els iogurts i quan hem obert el cofre del tresor les hem trobat allà!
Un cop sabíem el secret, ens hem posat la bata i el barret oficial per a poder visitar la fàbrica i després hem anat al laboratori a tastar productes d'aquesta.
Per últim ens han fet un concurs on havíem de respondre 3 preguntes correctament per aconseguir un lot de regals. I ho hem fet!! 
Quan hem arribat a l'escola hem fet un concurs de iogurts i hem repartit premis a les millors creacions.
  
  

  
  
De 3r a 6è, després d'una mica d'esport hem anat a fins la fàbrica Cacaolat, l'única que hi ha al món. És una fàbrica que no tanca mai i fabrica molts productes làctics. Acompanyats de la guia, hem aprés d'on va néixer el Cacaolat, com es van inventar la fòrmula secreta, el nom, el logotip, d'on surt el cacau... Llavors mentres degustàvem un cacaolat upp! hem vist un vídeo amb els diferents colors del cacau i el procés de creació del Cacaolat, hem vist les depèndencies de la fàbrica, com embotellaven...
Hem fet moltes preguntes i han decidit donar-vos un bon obsequi.











 




 

Per cert Maite, Felicitats!! Avui has fet nou anys i ho has celebrat amb nosaltres!

I després de dinar, hem fet un altre workshop. Com que al matí entre iogurts i batuts ens ha agafat gana hem decidit decorar estovalles individuals. Aquest cop la tècnica utilitzada ha estat...: pintura i raspalls de dents!!
També hem fet el títol del mural d'ahir amb guixos de colors.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada