dijous, 23 de juliol del 2015

Snow war!

Avui al matí hem acabat de preparar el dossier de the weather week que ens emportarem demà a casa. L’hem pintat i hem enganxat  uns dibuixos de paraigües, gorra, banyador, jaqueta...  a uns fulls segons el que utilitzàvem a l’estiu o a l’hivern (it’s hot or it’s cold).

  
Quan hem acabat hem anat a la classe ha posar-nos el banyador i a què no sabeu que ens tenien preparat els monitors??? Doncs una guerra de neu!!!! The winter in summer! 

Ens hem col·locat en 3 grups i cada grup, tenia una safata plena de bossetes de farina i les havíem de llençar als nens dels altres equips. El grup que estigues menys brut, guanyava! Ens ho  hem passat genial!!!! Després hem fet la remullada per treure’ns tota la farina i anar nets a dinar!
















A la tarda, ens hem menjat els pastissos que vam fer ahir de nocilla i melmelada acompanyats de cacaolat que ens han preparat l'Encarna, la cuinera!! Estava tot deliciós!!!! Quan hem acabat de menjar hem vist la pel·lícula de Monstruos University. Hem gaudit molt del dia d’avui!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada