dijous, 23 de juliol del 2015

Flour war!!


Els dies passen volant! I the cooking week s'està acabant, al mateix temps que tot el Summer School 2015!
Penúltim dia intens, on hem estat preparant bombardes per fer una gran flour war en tres equips de cuiners! Abans de dur-la a terme, en de 1r a 3r hem fet jocs a l'ordinador en anglès i els de 4t a 6è hem treballat vocabulari a través del joc.





Amb el banyador posat, hem activat les nostres cuines, l'objectiu era veure quin dels 3 equips quedava més net. La batalla ha estat aferrissada, hem gastat moltes monicions i molts somriures!! I al final hem acabat tots remullats!! Els últims water games de la temporada!








 

 










  
Per la tarda després d'un bon dinar hem fet la quarta recepta: un milkshake. Hem batut plàtan, poma, llet i galeta tots sols, aconseguint una beguda superenergètica.




 


 
Alguns ja som experts en pelar fruita! I ens han deixat utilitzar sols la batedora elèctrica, dins la nostra cuina particular, que com veieu està plena de llibres plens de receptes!!!




 
I mentres la preníem, hem anat a buscar la resta de menjar que hem fet aquesta setmana, amb sorpresa inclosa: l'Encarna ens havia preparat una beguda de xocolata ben fresqueta!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada