dijous, 16 de juliol del 2015

Ladybirds & little chickens

Avui hem tingut un dia molt atrafegat! És l’aniversari del Jordi i el Sant de la Carmen i ho hem celebrat de valent! En Jordi ens ha portat uns gelats boníssims i després ens hem remullat ben contents i fresquets!
Abans però, ens ha tocat treballar una mica pintant unes ladybirds i uns little chickens que ens han quedat molt divertits! Recordeu, estem a the Animals week!
 

 



 

 

 



 

Ep! I no ens hem deixat els water games!! Que amb la calor que fa aquest estiu venen de gust fer-los cada dia i a totes hores!!
 
 
 
 
A la tarda, després de dinar, hem fet un joc d’endevinalles; ens mostraven un dibuix i nosaltres havíem de dir l’animal en anglès i dibuixar-lo. Ha sigut molt divertit corre per dir l’animal i, ens han sortit uns dibuixos ben macos!
 
 
 

Després, hem anat a l’auditori  i hem vist unes obres de teatre en anglès representades pels nens de primària. Eren animals stories!! Per acabar també hem volgut pujar a l'escenari i hem cantat un parell de cançons per agrair la bona estona que hem passat amb els de primària. 

Hem gaudit d’una tarda ben divertida!!!


 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada