dimarts, 7 de juliol del 2015

Posem the body a prova!!

Com cada dia, cantem la cançó good morning per donar la benvinguda a un nou dia. a més a més anem afegint cançons a les que ja hem après les setmanes anteriors de casal. Ens encanta aprendre mentre cantem i ballem, és molt divertit!!!!
Per demostrar tot el que sabem fer amb el cos, hem practicat la psicomotricitat!! Hem fet un circut molt original, on hem utilitzat xanques, anelles, ponts..., era una mica difícil tot i així hem superat la dificultat. We have a good healthy body !!












Com sempre, ens hem mullat ben mullats. Cada dia fa més calor i cada cop volem anar més d'hora a remullar-nos; al final haurem d'estar tot el dia en remull :)






A la tarda hem fet un taller amb gomets de colors!!! Primer hem pintat una cara d'un boy i d'una girl, l'hem retallat i enganxat a un full ben gros de paper. Després hem dibuixat el cos i finalment, amb l'ajuda de la monitora hem relacionat la paraula en anglès amb el dibuix que hem fet. Amb la pregunta Where is the...? i responent la paraula en català o assenyalant correctament, ens donaven el gomet amb la paraula per poder-la posar al nostre gran dibuix. Així doncs, ens han sortit dibuixos tan xulos com els que veieu. 











 

  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada