dimarts, 7 de juliol del 2015

Sea animals

Seguim a Primària The sea week, aquesta vegada descobrint els animals que habiten el fons marí. 

 Després ens hem repartit en dos grups per fer esport i english activities. L'esport d'avui ha estat el pitxi, la variant catalana del beisbol. Els corrents marins fan que si volem conservar el terreny haguem de fer tota la volta i enviar la pilota ben lluny perquè l'altre equip no l'agafi.




L'activitat d'anglès d'avui per grups era trobar diferents paraules que comencessin per una mateixa lletra en diferents camps semàntics (esports, peces de roba, animals, personatges famosos...) Tot un esforç de memòria i originalitat per aconseguir el màxim de punts!!





Quan han arribat els water games, hem simulat inicialment les onades del mar, creant grans ondulacions amb l'aigua. I després batalla naval! No hi ha ningú que s'escapi de la galleda, la manguera, la pistola, el globus... o el got! Tot ben ple d'aigua.



 


Per la tarda, hem descobert diferents animals marins a la biblioteca de l'escola i els hem recreat copiant-los als nostres quadres. Realment som uns artistes experts en el fons marí!! Llapis, colors, guix i bombolles de pintura han culminat en autèntiques obres d'art!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada