dilluns, 6 de juliol del 2015

We learn parts of the body

Welcome to the body week!! Amb les piles ben carregades, encetem la setmana on, a banda d'aprendre cançons i passar-ho bé, a Infantil aprendrem com es diuen en anglès algunes de les parts del nostre cos.
Aquest matí, després del breakfast i de jugar una estoneta, hem estat repassant els conceptes apresos les dues setmanes anteriors. Que bé ho hem fet! Quant hem aprés! Les monitores estan tant contentes que ens han ensenyat dues cançons molt divertides!!


Després hem pintat “the boy and the girl”, però com feia tanta calor de seguida hem demanat d'anar-nos a mullar. 







Així que avui hem tingut més estona d'aigua :) Ha sigut un dia especial perquè els grans ens han apadrinat per jugar junts a jocs d'aigua. Després, hem anat a jugar amb la manguera i de seguida ha arribat l'hora del “go to lunch”!!








Com cada dia alguns han marxat... els altres ens hem quedat... i no us penseu, que hem seguit treballant molt aquesta tarda! Ens han donat “parts of the body” per fer un mòbil. Mireu quins titelles més impressionants!











Ens ha passat la tarda volant! I ara, acalorats i esgotats, toca descansar que demà ens espera un dia tan intens com el d'avui !! 



See you tomorrow!! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada