dijous, 7 de juliol de 2016

BONES SOLUCIONS PER AQUESTA CALOR

Avui és un dia molt i molt calorós!!!!!!! I hem hagut de buscar les millors solucions per no desfer-nos com els gelats!!!!Primer de tot els nens i nenes d'Infantil hem esmorzat i amb la fresqueta del matí hem anat camí al Chiquipark!!! Allà si que s'estava bé!!! I a refugi de la calor... hem jugat una bona estona!!! Només cal que veieu les fotos... es nota que estem contents oi?


A la tarda hem, com estem a la setmana DISNEY, hem anat a veure una pel·lícula al saló. Hem estat molt fresquets i entretinguts!!!! Els nens i nenes de Primària hem tingut un matí molt i molt entretingut!! No ens ha donat temps a notar la calor!!!
Primer hem començat amb els jocs dels misteris que vam començar el dilluns. Hem rotat per les diverses activitats, ara ja tots les hem fet totes. La veritat que no se'ns dona gens malament resoldre misteris... 
Un cop hem acabat totes les activitats i jocs misteriosos hem començat un taller que ens ha agradat molt!!!! 
Hem creat la nostra "Mysterious Box", per guardar tots els nostres secrets, pistes i coses de valor!!!
Mireu que boniques han quedat!!!!!! Demà quan estiguin seques en les emportarem!!!!! 

Després del pati hem acabat la ronda de balls, jocs misteriosos i esports que vam començar dilluns també!!! 
Per cert... Ara que tots ja hem fet el taller de ball us deixem aquí el link de la cançó que ens hem après per si la voleu ballar a casa!!! 
https://www.youtube.com/watch?v=gH96Juaoj2Y

I finalment, una bona solució per aquesta calor... UNA BONA REMULLADA!!!!!!!!!!!!

Finalment els nenes i nenes de Primària hem acabat el dia anant a la piscina... D'això se'n diu una tarda d'estiu ben fresqueta!!!!!!


QUE US HAN SEMBLAT LES NOSTRES SOLUCIONS PER COMBATRE AQUESTA CALOR???????


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada