dimecres, 6 de juliol del 2016

ENS ENCANTA LA PINTURA i CURSET PER SER INVESTIGADORS PROFESIONALS

Els nens i nenes de Primària avui hem anat al CosmoCaixa!!!
Hem fet uns tallers molt emocionants i la visita pel museu on hem après moltes coses noves!

En un dels tallers ens hem convertit en investigadors secrets professionals. Hem fet servir unes eines de tecnologia punta com llums ultraviolades, tablets per comparar les empremtes digitals... Havíem de resoldre l'enigma de l'assassinat de la Nuca (una gosseta). Hem comparat trossos de teixits, hem pogut fer hipòtesis mirant les petjades dels sospitosos... Hem mirat si havien fet servir verí...
Ens ha encantat aprendre tot això!!!!
Com estem a la setmana dels misteris ens ha servit per perfeccionar la nostra tècnica a l'hora de resoldre misteris...

Un altre taller ha consistit en investigar sobre la Terra, la Lluna, les Estrelles... Ens hem posat a la pell d'un astrònom i hem hagut d'esbrinar tot una sèrie d'enigmes sobre aquest tema!!!
Hem participat moltíssim i no ens ha costat gaire trobar les solucions ja que com a bons investigadors teníem alguna que altra tècnica per fer hipòtesis, a més, hem treballat aquest any el tema d'astronomia a l'escola!! Tot un èxit!!!

Durant la visita al museu hem pogut descobrir molts i molts animals, hem vist moltes exposicions i hem pogut gaudir de totes les explicacions que ens donaven els nostres monitors-guies!!!!



































A la tarda hem continuat amb el nostre amulet de la sort!! Avui ens ha tocat fer la part més divertida: la pintura!!!!!!!!!!!!!! Els dissenys estaven molt treballats; ara havíem de treballar-nos igual la combinació de colors per tal d'aconseguir un amulet ben bonic i divertit però sobretot un amulet ben personal!!!






Els nens i nenes d'Infantil avui han dissenyat la seva portada per l'àlbum del vocabulari d'aquesta setmana...! Hem fet servir pintura i ens ha encantat embrutar-nos les mans i provar combinacions de colors!!!! La veritat que ha quedat molt colorit!!!!!!!
A la tarda hem fet servir "watercolors"!! Aquesta tècnica ens agrada molt!!!!!
Avui ha sigut un dia ple de colors!!!!!!!!!!!!!!!



































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada