dilluns, 4 de juliol de 2016

MYSTERIOUS WEEK and DISNEY WEEK!!!!!!

Els nens i nenes de Primària hem començat una setmana que de ben segur estarà molt plena de misteris...!!!!!!

Per començar hem fet diversos jocs relacionats amb pistes, misteris per resoldre...
Hem jugat al "Killer", " It's you?", " True or false" i el "Hot and Cold".
Uns altres hem jugat als " Mysterious Animals" i hem fet un dossier per emportar a casa amb tots els animals que hem treballat a través de les seves siluetes! Ja de pas hem treballat vocabulari d'animals!
I l'últim grup ha fet un joc de descriure paraules que tenien a veure amb el Misteri com: clue, victim, fingerprint... Hem après moltes coses que tenen a veure amb l'intriga i el misteri!!!!

Després del pati a l'estona d'esport hem fet ball de country, uns jocs on havíem de resoldre el misteri del tresor amagat. al telèfon amb missatges misteriosos... Ha sigut un matí molt productiu i misteriós!!!
Per acabar hem fet la nostra estimada remullada!!!!
Ah per cert!!! També hem anat a cuidar el nostre hort!!! Que després d'aquest cap de setmana estava demanant aigua en abundància!!!!!! I així ho hem fet... No ha quedat ni un racó de l'hort sense regar!!! Els nens i nenes d'Infantil han començat la setmana de DISNEY!! I què millor que començar amb una de les nostres pel·lícules preferides "THE BEAUTY AND THE BEAST" i hem après el vocabulari relacionat: beauty, beast, candle, cup, clock...
Ens ho hem passat molt bé i després per fer memòria hem pintat els dibuixets preciosos de la pel·li! Mireu!

A la tarda els nens i nenes de Primària hem tornat al EUROPOLIS a passar una tarda ben refrescant!
I Infatil ha treballat per racons: puzzles, joguines, pintar, titelles... Quina tarda més ben aprofitada!!!! I per acabar... recordeu nens i nenes de Primària que necessitem que porteu una caixa de sabates per dijous... Farem una manualitat molt misteriosa...

I els nens i nenes d'Infantil demà marxem a fer uns tallers al CosmoCaixa!!!! La sortida, com sempre, és de matí. A les 13:30h estem aquí!!!!

Us continuarem explicant demà tots els misteris que pogut resoldre i quantes coses hem après sobre Disney!!!!!!!

Que tingueu un molt bon començament de setmana!!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada