dimecres, 20 de juliol del 2016

CINEMA i SENTITS

Els nens i nenes de Primària han començat un matí molt "cinematogràfic".
Un grup de nens i nenes han fet un concurs de cartells de cinema: havien d'inventar-se el títol d'una pel·lícula, els actors, director, dia d'estrena... I fer un bon dibuix!! Mireu quin goig que feien aquests cartells!!!
Un altre grup han creat el seu propi "rodet de cine mòbil": ha retallat i després dibuixat els seus personatges de cinema preferits, títols de pel·lícules... I cada vegada que el mouen canvia el que es veu!! Ens han quedat molt divertits!



















Després del pati hem fet la representació de la coreografia que vam preparar ahir!!! Ha sigut tot un èxit!! Hem fet un gran espectacle pels nostres companys!! I al final hem acabat ballant tots!!! Hem sortit tots cap a la remullada amb molta energia positiva!!!!!!!!!!!!







 A la tarda hem continuat treballant amb tot el que tenia a veure amb l'espectacle i hem presentat les nostres obres de teatre! Hem fet 4 obres diferents i cada obra tractava sobre les setmanes temàtiques del nostre casal, d'aquesta manera hem pogut posar en pràctica tot el vocabulari que hem après al llarg d'aquestes 4 setmanes anteriors. Hi havia una escena de PLATJA, una escena de CASAL, una escena de RESTAURANT I una escena de MISTERI!!!!!!!!!!!
Com hem gaudit i com ens ha agradat fer d'actors per un dia!!! A més hem col·laborat nens grans amb nens petits i ens hem ajudat molt!!!












 Els nens i nenes d'Infantil han treballat el vocabulari dels sentits i jocs per identificar aquest vocabulari. Ens ho hem passat molt bé i ens hem divertit aprenent coses noves!!!
A la tarda hem fet un dibuix de nosaltres mateixos marcant les parts del cos. Mireu que bonic tot!!!!!!!!!



































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada