dimarts, 5 de juliol del 2016

COSMOCAIXA i INSPECTORS!!!

Avui ha sigut un dia ple de misteris per resoldre pels nens i nenes de Primària.
A primera hora del matí hem fet un per "Cluedo" gegant per tota l'escola. L'objectiu era resoldre "un crim", Hi havia 7 possibles  "Murders", 7 possibles " Weapons" i 7 possibles "Places".
Cada equip havia de passar una sèrie de proves per poder rebre "Clues" per tant d'anar descartant les hipòtesis errònies.
Una prova era cantar cançons en anglès, una altra fer uns balls, una altra proves esportives, unes altres consistien a dir diverses paraules en anglès amb la lletra que es digues, endevinalles...
Si les superàvem aconseguíem pistes.

Finalment i desprès de treballar de valents per resoldre el misteri ens hem ajuntat tots els equips per posar en comú totes les hipòtesis.

Ens ho hem passat molt i molt bé!!! Hem sigut inspectors per unes hores i ens ha agradat molt investigar per resoldre els misteris!!!








Després del pati hem tornat a fer les mateixes proves que ahir però avui hem rotat, els que havien ballat han fet els jocs de misteris, els dels jocs de misteris han fet jocs d'esport, etc... D'aquesta manera al final de la setmana tots haurem passat per totes les activitats. 





Per acabar el matí hem acabat amb la remullada!!!!! Ens hem refrescat molt!!!!!!!

Per la tarda hem construït com a bons inspectors el nostre propi amulet de la sort perquè ens ajudi a resoldre amb èxit tots els misteris que se'ns plantegin...
Avui l'hem dissenyat i demà quan el fang s'assequi el pintarem ben bonic!!!!
Ens hem ajudat els uns als altres per tal de que siguin amulets ben originals i treballats!!!








Els nens i nenes d'Infantil avui han anat al CosmoCaixa a fer un taller i a visitar el museu! La veritat és que és un museu que ens agrada molt!!!!!!
Primer hem esmorzat abans d'entrar al museu i després hem anat a fer la visita. Ens ha encantat poder- ho tocar absolutament tot a les diverses sales a les que entràvem!
Després hem fet una taller que es deia "Clik"on fèiem d'investigadors científics i hem pogut jugar i observar tot tipus d'experiments científics.
També hem anat al bosc inundat!! Era com estar a la pel·lícula del "Llibre de la Selva"!!!!!!!! També hem vist moltes classes de peixos diferents... com a la pel·lícula "Buscando a Nemo"!!!!
























































 A la tarda ens hem relaxat, hem vist fotos del CosmoCaixa i parlem i dibuixem el que més ens ha agradat.
Algú fins i tot s'ha adormit de lo cansats que estàvem!!!











Demà Primària fem la sortida al CosmoCaixa!!!! El tallers que farem tenen molt bona pinta... i són molt misteriosos!!!!!!!
Infantil es quedarà a l'escola a continuar treballant la setmana Disney!!!!

Quina pel·lícula tocarà treballar demà?????????????
Atents!!!! Que en breus us ho explicarem!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada