dijous, 14 de juliol del 2016

Water Party i Museu del Mamut!!!

Els nens i nenes de Primària han acabat les manualitats del peixet i han fet dues activitats diferents: els nens de Cicle Inicial han fet un súper mural gegant dibuixant el paisatge marítim que han estat treballant aquests dies. Cada grup s'encarregava d'una part del dibuix i un cop teníem el dibuix fet posàvem el nom del vocabulari treballat. Entre tots ho han fet molt i molt bé!!! Mireu què bé hem treballat!! El treball en equip se'ns ha donat molt bé! 












Els nens i nenes de Cicle Mitjà i Superior després d'acabar la manualitat han jugat a un joc amb una cançó que ens recorda molt a platja, a mar, a estiu...  Us deixem el link per si la voleu tornar a sentir: 

https://www.youtube.com/watch?v=1VRZlSSIrwY

Quines ganes platja i de mar venen al sentir aquesta cançó oi????

Mireu els resultats de la manualitat dels peixets!!!!!!!!!! 



Després del pati una estona d'esports i hem anat a fer una WATER PARTY!!!!!!!!!!!! Hem posat musiqueta i mentre ballàvem ens remullàvem!!!!!!!!! 








Els nens i nenes d'Infantil han anat al museu del Mamut!!!!!! Ens han fet una visita pel museu. La guia era una noia que ens anava explicant un conte a mesura que passàvem per les diverses zones del museu!!! Hem après moltes coses i hem pogut tocar moltes coses que havien pel museu!
Ens ho hem passat genial i hem après moltes coses!!!!

























A la tarda els de Primària han anat a la piscina  i els nens i nenes d'Infantil han fet jocs dirigits i racons!! Mireu quines tardes d'estiu més divertides passem!!! 




















 Quin dia més complet avui!!!!!!!!!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada