dilluns, 18 de juliol del 2016

ÚLTIMA SETMANA DEL CASAL

Comencem la darrera setmana del nostre SUMMER SCHOOL 2016:
Infantil farà la setmana dels SENTITS i Primària la setmana dels ESPECTACLES.

Els alumnes de Primària han anant al parc de les Aigües a fer una gimcana. Han hagut de superar diverses proves:
Hem dividit els alumnes en 5 equips. Cada equip havia de buscar dos objectes per tot el parc: una pistola d'aigua i una anella. Un cop havien trobat els dos objectes era hora de buscar informació sobre coses relacionades amb l'espectacle: protagonistes de Titanic, 5 gèneres cinematogràfics i 3 directors de cinema. Per aconseguir aquesta informació havien de preguntar a les persones que havia al parc. Ha sigut molt divertit!!!!!!! I hem après moltes coses sobre cinema!!!
Quina forma més bona de començar la setmana dels ESPECTACLES.
A la tarda com sempre hem anat a l' EUROPOLIS a fer una mica de natació.











 Els nens i nenes d'Infantil han treballat primer una mica el vocabulari en anglès relacionat amb els sentits i després hem fet un tastet per treballat el sentit de gust. Mireu quines caretes... Havia coses que ens agradaven més que unes altres!!!!

A la tarda hem fet la silueta del nostre cos i per equips ho hem decorat. Demà continuarem treballant aquestes siluetes tan originals!!!! Mireu, mireu!




































 Es nota que ens ho hem passat molt bé oi??

Recordeu que demà els "peques" marxem al parc a fer una gimcana sensorial!!!!!  Quina bona pinta que fa aquesta sortida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada