dilluns, 11 de juliol del 2016

MAMUTS I MAR!!!!

Comencem la setmana del Mamut per Infantil i la setmana Marítima per Primària amb moltes ganes i il·lusió!!!!

Per una banda els petits de l'escola han començat a entrenar-se per ser uns bons nens i nenes prehistòrics!! Avui han treballat la seva habilitat. rapidesa i concentració que són dos coses que necessitaven practicar molt a la prehistòria... per caçar, per fer el foc, per recol·lectar...

Primerament hem fet uns trencaclosques per practicar la concentració. Un cop hem acabat hem fet un circuit per entrenar l'equilibri, la velocitat... Hem fet tombarelles, salts... I també hem jugat al mocador i de més jocs!!
Quin bon entrenament prehistòric!!!!!!!!! Ja estem preparats per conèixer al Mamut... Quines ganes...

Després hem fet una mica de remullada com cada dia!!!












Els nens i nenes de Primària hem començat la setmana Marítima fent uns jocs per equips molt i molt divertits!!! Teníem un dibuix d'una platja tot ple de vocabulari que tenia a veure amb el mar. Primer hem estat treballant totes les paraules i fent frases, un cop ja ho teniem tot clar hem tingut uns minuts per "memoritzar" el dibuix i reproduir-ho! L'equip que més paraules i dibuixos hagi col·locat, guanya!!!! Ha sigut molt divertit i hem vist que no era tan fàcil memoritzar tot aquell vocabulari per posar-ho al nostre dibuix! 
Després amb aquest vocabulari marítim hem fet uns quants jocs: El Penjat, Tabú, Mímica...  
Hem treballat molt i hem après moltes coses!!
Després del pati hem fet com sempre tres activitats per on acabarem passant tots els cicles a final de la setmana!
Un cicle ha fet avui esports, un altre ha fet "zumba" i els altres han fet jocs en anglès. Aquest cop els jocs han anat inspirats amb la temàtica marina: el mocador en comptes de posar-nos números ens hem posat noms del mar ( wave, surfboard, cooler, lifeguard...) i molts més...

I tant sentir parlar del mar... avui ens ha vingut més de gust la remullada que mai!!!!


























A la tarda els nens i nenes de Primària han anat al Europolis a fer piscina!! No està malament per acabar el primer dia de la setmana Marítima!!

Els nens i nenes d'Infatil han fet un "Story Time" amb el suport visual de la pissarra digital per veure els dibuixos. Com estem a la setmana del Mamut hem treballat diversos animals. Primer a través d'un conte i després hem treballat amb una cançó, Finalment hem dibuixat els animals i cada animal quina acció fan. Aquí us deixem el link per practicar a casa si voleu!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=OwRmivbNgQk 















Hem començat amb forces aquesta setmana!!! 
Recordeu que demà els nens i nenes de Primària marxen a la PLATJA per continuar treballant la setmana marítima!!!!!!!!!!!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada