dijous, 10 de juliol del 2014

At the beach!!


Recordeu la foto final de l'entrada d'ahir? Doncs aquesta n'és la segona part. Us imagineu de què es tracta??

Com veieu, el decorat de la imatge és completament diferent al de l'escola. I és que en la HOLLYWOOD WEEK no podia faltar THE BEACH! En el món del glamour, els artistes, les pel·lícules, és un element que sempre hi és present. I nosaltres no ens hem estat de res: jocs a la sorra, castells, buscar petxines, pilotes, cubells i MAR, molt de MAR!! L'aigua estava transparent i poc mogudeta i això ha fet que jugant, nedar i bucejant haguem passat el matí dins "el gran blau".



 







            

 
Atenció al tauró! (el veieu a l'esquerra? I a la dreta quan atrapa la presa?




Els d'Infantil teníem tot el col·le per nosaltres, i dins la COLORS WEEK hem esmorzat, jugat, ens hem divertit amb els water games i fins i tot hem tingut una visita molt especial. Heu vist qui no porta la samarreta del casal?


  
  
  

I per la tarda hem acabat el procés creatiu d'aquesta setmana. Primària ha representat les obres de teatre en anglès: The Puss on boots, Cinderella, The tortoise and the hear. Els d'Infantil hem fet de públic.







  

Al final els d'Infantil ens hem volgut fer una foto amb el nostre personatge favorit i hem recollit les nostres obres d'art que vam realitzar ahir!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada