dijous, 24 de juliol del 2014

Platja i pastisseria

Avui els de Primària hem tornat a la platja! Però aquest cop hem viajat amb l'autocar fins la comarca del Maresme, a la platja del Masnou. Allà ens hem banyat en unes aigües ben diferents, hem jugat a la sorra, hem conegut un noi de Cartagena que s'ha afegit al nostre grup i ha compartit rialles, sorra, aigua... Un molt bon penúltim dia!!


  








 



 

 


 

 




Els d'infantil hem continuat la JOBS WEEK amb la rutina matinal: esmorzar, jocs i water games. Però l'esmorzar ha tornat a ser especial, la Martina S. complia 5 anys!! L'hem coronat i ella ens ha repartit pastís.

 

Per la tarda, Primària hem recollit, ordenat i desat tot el material del Summer School, sense oblidar-nos que estàvem dins THE COOKING WEEK i per tant, hem fet un bon berenar amb els megapastissos de préssec i maduixa que ahir vam posar a refredar, els hem compartit amb Infantil, que per la tarda feien l'ofici de pastissers i han creat unes magnífiques trufes amb galetes oreo, formatge d'empastar i fideus de colors. Tot per lleparse'n els dits. 
Have a good meal!!


 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada