dilluns, 7 de juliol del 2014

Rainy day

Comencem la tercera setmana acompanyats de pluja, llamps i trons. Però les forces de la natura no han aturat les ganes de passar-s'ho bé dins el Summer School!!


 




Com podeu veure, hi ha cares conegudes però també cares noves. Cada setmana hi ha més gent que vol gaudir del Summer School aquest estiu!

Avui ha començat a Infantil la COLORS WEEK, i es que coneixerem un munt de colors en anglès! Per començar, ja que el cel era massa negre, ens hem envoltat de colors ben vistosos veient la pel·lícula Río. Després, a la pissarra, hem pintat i dibuixat amb els diferents colors dels paisatges i els ocells que hem vist. Per la tarda, hem fet varis jocs amb les anelles de colors i un circuit amb el material de psicomotricitat.







I els de Primària hem iniciat la HOLLYWOOD WEEK, una setmana plena del món artístic: cinema, teatre i música. Hem jugat amb la pissarra digital, hem realitzat l'activitat en anglès Fill in the gaps  (consistia en omplir els buits de la lletra d'una cançó anglesa per equips), hem fet Karaoke i per la tarda hem creat un comic strips d'una pel·lícula.


 








 Fins demà! Us deixem amb un altre enigma:
                                                                                            Who is it?
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada