divendres, 25 de juliol de 2014

Last day

Hem arribat al final. Ens ha passat el temps volant. Avui ha estat un final agredolç, acabem THE COOKING WEEK i el casal, amb una frase feta culinària: ens han deixat amb la mel a la boca.
Això ha estat a causa de les pluges sorpresa que han aparegut avui pel matí. Bé, la pluja, al ser d'estiu, rai... el problema han estat els trons. No ens han deixat banyar-nos a La Bassa, la piscina de Sabadell de cada divendres.
Aquí ens veieu preparats i a punt i a més podreu contemplar la panoràmica de la piscina, que setmana rere setmana us hem ensenyat amb primers plans de rialles, esquitxades, bombolles, bucejades... 

Mentres preníem la fresca hem fet dues coses: us hem preparat una petita sorpresa que estarà llesta a l'agost i hem deixat la càmera fotogràfica als nens, a veure què captava... i renoi quines bones fotos han sortit! Mireu:


 
Passi el que passi, no ens perdem el Summer School

 

Quan  hem tornat a l'escola, hem coincidit al pati de columnes amb els d'Infantil, que han passat les primeres hores del matí resguardats de la pluja. Han jugat amb els oficis, han pintat,  dibuixat, construit... i menjat llaminadures!! No parem de celebrar aniversaris: felicitats Marta!

 

 
 
 
 

En el Summer School, hem après moltes coses, però potser avui hauríem de destacar-ne un parell: 
- ens hem d'armar de paciència, no sempre les coses surten com volem .
- de tot el què fem i vivim, ens hem de quedar amb els moments positius i sobretot els més divertits (en el Summer School n'hem tingut molts!)

Així que hem acabat el migdia amb sessió informàtica, però amb la sortida de Sol, els que s'havien quedat amb ganes de piscina i aprofiten les oportunitats per passar-s'ho bé han gaudit de les mini-piscines i l'aigua. 
  
 I després a dinar. Hem fet  l'últim àpat en "aquest" menjador:  
bye, bye dining room!

 I per la tarda sessió de cinema:  Napoleó, el gosset aventurer a Infantil i The Goonnies a Primària, tot degustant el pastís d'ahir.

 
 
  Han estat uns grans dies, 5 setmanes diferents a Sant Josep Teresianes. 
Ara toca dir:


Bye, bye Summer School. Good summer!  (bé tot, tot no s'ha acabat. Seguiu atents al bloc, aquest cap de setmana reportatge del Catakrac i pel mes d'agost el Summer School en imatges en viu)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada