dilluns, 14 de juliol del 2014

Sensations, feelings and the sea

Avui comencem la quarta setmana. Pels d'Infantil comença una setmana dedicada a les sensacions i els sentiments: la SENSATIONS & FEELINGS WEEK.

Hem començat amb un circuit ple d'obstacles, diferents textures que ens ha permés viure diferents sensacions. Després, com que era un cloudy day, no hem fet water games i hem realitzat un workshop per veure el món a través d'una màscar i així tenir la sensació de ser altres persones. A més a més ens serveix com a pista del que anirà dedicada la setmana que ve.












 

Per la tarda, ens han explicat què eren els sentits i per a què serveix cada un. Hem recreat les orelles amb la sensació d'escoltar una bona història que ens ajudarà a treballar els 5 sentits durant tota la setmana: The worm that never saw the sun. (El cuc que mai no havia vist el Sol).

 


I els de Primària? Hem començat THE SEA WEEK. Al grup de Cicle Mitjà hem presentat la setmana celebrant aniversaris. Després hem jugat a TERRA-MAR-AIRE-BOSC, SUMO, un esport típic d'un país envoltat de mar, a l'EVOLUCIÓ, per anar prenent contacte amb la temàtica. En anglès es fet  Running dictation: per grups havíem d'anar fent relleus intentant memoritzar les paraules d'un text per escriure-les correctament al full.

Felicitats Helena!
 







 I per acabar un bon massatge, ondulant els punys com les ones del mar per preparar-nos pels water games. Hem començat emulant les ones del mar, traspassant-nos aigua amb les galledes d'una a l'altra, però ha acabat convertint-se en una mar arrissada amb aigua per totes bandes!



 Per l'altra hem començat a crear uns grans paisatges, primer fent l'esboç i després utilitzant diferents tècniques i colors sobre el paper d'embalar, sobre com veiem el mar. Així que ara ja sabeu què protagonitzarà aquesta setmana el Summer School a Primària.


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada