dimarts, 22 de juliol del 2014

Cooking & jobs



En el segon dia de l'última setmana hem aprofundit en les temàtiques. Els de Primària estem celebrant THE COOKING WEEK. Pel matí hem jugat a jocs d'ordinador, molts dels quals amb temàtica de cuina: hem fet pastissos, magdalenes, pizzes... (tot virtual!) i és que a la xarxa existeixen molts jocs de cuina, molts en anglès. Mentres cuinem, molts cantem per entrentenir-nos, per tant, hem combinat aquesta activitat amb la de completar la lletra d'una cançó en anglès fent un listening (sense veure la versió lyrics!) Ho hem fet per grups i el resultat ha estat molt satisfactori. Així que ha sigut el torn dels water games!!












 

I tú què fas, quan saps que no pots fugir de l'aigua??


Els d'infantil dins la JOBS WEEK, pel matí hem fet de biòlegs i hem recordat tots els animals que hem treballat durant el Summer School. N'hem triat un i l'hem pintat, retallat i plastificat. Demà veureu en què es convertirà!! Després ens hem remullat amb els jocs d'aigua, hem agafat les galledes i hem fet de bombers... els focs moltes vegades eren les altres persones, però no sempre.

 







Per la tarda els de Primària hem continuat el workshop del reposaculleres. A la nostra creació d'ahir li hem posat color.



Els d'Infantil hem fet jocs amb varis oficis, els havíem de representar atrapant la gent, fent cadena, passant per sota les cames... imitant els gestos diaris que ha de fer la persona que té l'ofici que ens havia tocat. Per acabar ens hem maquillat!!
Hem triat quatre oficis ben vistosos, bé alguns oficis no gaire majoritaris: prínceps, princeses, dràcules i zombis!! 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada