dilluns, 21 de juliol del 2014

BTV ens ha vingut a gravar!!

Comencem l'última setmana del summer school 2014 tal i com vam acabar la quarta: amb sorpresa!!
Avui ens ha vingut a gravar la Glòria del programa Catakrac de BTV. Hem fet l'horari normal però estàvem més nerviosos que mai, perquè tots volíem parlar per la tele i explicar com ens divertim i què fem al casal.

   



Voleu saber què hem fet avui? Doncs els d'Infantil hem començat la JOBS WEEK. I durant la setmana aprendrem diferents oficis en anglès. El primer què hem fet, per fer memòria de les setmanes anteriors són artist jobs: hem cantat, hem ballat i hem pintat! Som fantàstics fent murals amb els nostres peus i mans!!








I per la tarda ens hem escrit cartes i conegut l'ofici de postwoman o postman, creant una postoffice i tot. Primer en paperets en blanc teníem els nostres noms, n'hem agafat un i li hem hagut de fer una carta gràfica. Seguidament l'hem tirat a la bústia i la postwoman ens l'ha repartit quan les ha tingut totes.








Els de primària hem iniciat THE COOKING WEEK i descobrirem el món de la cuina, sobretot per la tarda. Al matí hem aprofitat diferents jocs de diferents cultures per saber què mengen: el gat que es menja el ratolí, tsumo... En anglès hem mirat de trobar la nostra "mitja taronja" a través de preguntes sobre els nostres gustos 
                                                   What do you prefer?
que ens feien les companyes o els companys (depenent si el que participava era noi o noia), els del sexe contrari ens repartíem en dues opcions. Seguien jugant els que havien encertat la resposta de la jugadora, així fins que només queda una persona darrera la jugadora. I els water games avui s'han convertit en una batalla de restaurants per veure qui buidava l'olla de caldo abans (sobre els altres - i el caldo era aigua, tot i que l'ambient estava molt caldejat amb la calor què feia...)







I per la tarda hem fet un workshop, construint un reposaculleres. Primer els hem moldejat i després els hem decorat amb un escuradents.


 
 
I amb les activitats d'avui ens hem acomiadat de l'actual pati de cicle inicial, en veurem el resultat el setembre.   
 Bye, bye! See you tomorrow!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada