dimecres, 16 de juliol del 2014

Sensacions al Caixafòrum

Avui els d'Infantil hem continuat la SENSATIONS & FEELINGS WEEK fora de l'escola: al Caixafòrum!
Quan hem arribat, hem esmorzat i ens hem separat en dos grups. El primer hem treballat el mural SPLAT! de Sol LeWitt i el segon grup hem fet el taller "Dins i fora", viure l'espai amb Beuys i Isozaki.



El primer grup hem fet equips per colors i hem treballat les sensacions i els sentiments que ens transmetia el quadre a través d'exercicis de psicomotricitat, primer a l'exterior i després davant del quadre de colors llempants que es troba al vestíbul del Caixaforum.







 





El segon grup hem buscat sensacions i sentiments en el "jardí secret" del pati d'Arata Isozaki. Ens hem dividit en dos colors: els blancs i els negres i hem fet diferents jocs i activitats per viure les obres de Beuys i d'Isozaki i experimentar els espais amb tot el cos i amb tots els sentits. Hem explorat els espais corrents, saltant, fent camins, prenent mides... Amb el cos hem dibuixat formes geomètriques.
L'espai d'Isozaki és obert i el de Beuys tancat. Així hem pogut comparar elements oposats, amb les nostres sensacions i els nostres sentiments. Tota una experiència!











Un cop al col·le hem dinat i per la tarda, després de relaxar-nos de  l'estona de pati, hem cantat la cançó Happy birthday perquè era l'aniversari del Jordi. Ens ha regalat uns gelats boníssims. I per acabar de tenir bones sensacions amb el sentit del gust,  la Carla ens ha portat unes galetes de coco fetes per ella mateixa i la seva mare. Ens hem llepat el dits!!

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada